Radionica Prestani da odlažeš sebe na Filozofskom

Izvor: JužneVesti.com, 26.Sep.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionica "Prestani da odlažeš sebe" na Filozofskom

Kako da ostvarimo ciljeve uz ono što je već u nama, čak i kada ne čujemo prave reči, saznaće učesnici besplatne NLP motivacione radionice koja će u utorak 27. oktobra u 18 sati biti održana na Filozofskom fakultetu u Nišu.

Uz moto "Prestani da odlažeš sebe - živi život o kome sanjaš", u amfiteatru na prizemlju Fakulteta posetioci će slušati predavanje međunarodnog NLP trenera Lidije Marković Rosati.

Dešava se da mnogi ne uspeju da dođu do nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << željenog rezultata baš iz tog razloga što ne znaju tačno kako i šta da koriste, kojim putem i kakvim načinom da dođu do onoga što žele.

Radeći upravo sa onim što već imamo dolazimo do onoga što želimo - piše u najavi ove radionice.

U njoj se dodaje i da transformacija i sklanjanje nametnutih strahova, anksioznosti i maski dovodi do osnaživanja i kreiranja suštinske prirodne autentičnosti svakog od nas.

Radionica je, kažu organizatori, otvorena za sve one koji žele da otkriju šta koliko su njihove mogućnosti, zapravo, široke.

Lidija Marković Rosati je međunarodni NLP trener i jedini trener u Srbiji sa akreditacijom Međunarodne Akademije trenera.

Zainteresovani učesnici radionice treba da se prijave na adresu info@momentum-strategies.com.

NLP je, inače, skraćenica za "neuro-lingvističko programiranje", a njegova zvanična definicija je ”istraživanje strukture našeg subjektivnog iskustva”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.