Računovođa sa računa škole kod Lebana prebacila rođacima 2,3 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2024, 14:06

Računovođa sa računa škole kod Lebana prebacila rođacima 2,3 miliona dinara

Zbog sumnje da je kao računovođa jedne škole kod Lebana tokom 2021. i 2022. godine sa računa škole na račune svojih srodnika prebacila 2.364.204 dinara, a deo od 654.800 dinara vraćala na račun škole tokom 2022. i 2023. godine, uhapšena je 56-godišnjakinja koja se tereti za krivična dela pronevera i posluga.

Osumnjičena J. C. uhapšena je po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Ona se sumnjiči da je, radeći >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u računovodstvu jedne škole u okolini Lebana, tokom 2021. i 2022. godine, koristeći ovlašćenje koje joj je dato za rad u elektronskom platnom prometu, novac sa tekućih računa škole prebacivala bez osnova na tekuće račune svojih srodnika, u iznosu od 2.364.204 dinara - kažu iz policije.

Ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Računovođa prebacila novac sa školskog na račune rođaka

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2024

NIŠ - Računovođa jedne škole u okolini Lebana J.C. (56) uhapšena je zbog sumnje da je novac sa računa škole prebacivala na račune svojih srodnika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.