Račun niške Hitne pomoći u blokadi, direktorka kaže - sve funkcioniše bez problema

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2024, 11:58

Račun niške Hitne pomoći u blokadi, direktorka kaže - sve funkcioniše bez problema

Zbog izvršnih sudskih presuda račun Zavoda za urgentnu medicinu u Nišu je već mesec dana u blokadi za skoro 700.000 dinara, a v. d. direktorke ove ustanove Snežena Radivojević ističe da građani nemaju razloga za brigu jer njihove ekipe funkcionišu bez problema.
Direktorka Radivojević kaže da je do blokade došlo zbog tužbi radnika i izvršnih presuda, a napominje i da blokadi ne podleže račun sa kojeg se isplaćuju plate zaposlenima.
Sve se isplaćuje, plate, naknade za prekovremeni rad. Osim toga, imamo materijal za rad, lekove, ekipe imaju dovojno goriva za izlazak na teren, tako da građani nemaju razloga za brigu. Sve funkcioniše normalno - objašnjava Radivojević.
Kaže da nemaju dugove...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.