RHMZ: U Nišu natprosečno toplo treme, od sutra hladnije

Izvor: JužneVesti.com, 11.Feb.2024, 14:09

RHMZ: U Nišu natprosečno toplo treme, od sutra hladnije

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, u Nišu će danas najviša temperatura biti oko 22 stepena, što je iznad proseka za ovo doba godine, dok se već sutra, 12. februara, očekuje nešto hladnije vreme.

Kako navode, u Nišu je danas promenljivo oblačno, uglavnom suvo, toplo i vetrovito vreme, a duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar koji će uveče biti u slabljenju.

Već narednog dana očekuje se pretežno oblačno i hladnije vreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa povremenom kišom.

Vetar slab i umeren južni i jugozapadni, kasnije posle podne i uveče u skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće oko 10 stepeni, a najviša dnevna oko 15 - navode u saopštenju.

U narednih nedelju dana očekuje se promenljivo i hladnije vreme uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a u utorak se, uz više oblačnosti i pojačan severozapadni vetar, mestimično očekuje kiša i na planinama sneg.

Od srede u većini mesta biće suvo, ponegde uz slab jutarnji mraz, a padavine će biti ređa pojava.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.