RADIONICA RPK O PRIMENI PORESKIH PROPISA I ZAKONA

Izvor: NTV.rs, 20.Feb.2020, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADIONICA RPK O PRIMENI PORESKIH PROPISA I ZAKONA

U Regionalnoj privrednoj komori održan je radionica na kojoj su predstavljene novine u oblasti poreskih propisa i razmatrani su svakodnevni problemi sa kojima se privrednici susreću u svakodnevnom poslovanju.
Niški privrednici imali su prilku da se na radionici, koja je održana u Regionalnoj privrednoj komori upozanju sa primenom poreskih propisa i zakoni koji su upravo njima od koristi da bi uskladili svoje poslovanje sa regulativama. Govorilo se i o unapređenju polovanja, a sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << je organizovan na zahtev samih privrednika.
Govorilo se i o izmenama zakona u računovodstvu koje su donesene u januaru. Za knjigovođe je najbitnije da znaju dobro da tumače zakon da bi svom poslodavcu omogućile poslovanje bez štete.
Radionice će biti održane i u drugim gradovima. Po njihovom okončanju biće pripremljen sveobuhvatni materijal koji će kao inicijatica privrede za unapređenje poreskog zakonodavstva biti dostavljen nadležnim državnim organima i institucijama.
https://www.youtube.com/watch?wmode=transparent“ width=“WIDTH“ height=“HEIGHT“ >

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.