Put, put, put za jug - Partibrejkers zakazao koncert juna u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2024, 10:58

"Put, put, put za jug" - "Partibrejkers" zakazao koncert juna u Nišu

Nakon dvogodišnje pauze i koncerta u Nišu kada su nastupili u okviru turneje kojom su slavili 40 godina postojanja, legendarni Partibrejkers održaće novi koncert u dvorištu Univerziteta, popularnoj Banovini. Koncert je zakazan za subotu, 1. jun od 21 sat, a organizatori najavljuju “punokrvnu rok svirku”.
Bend je autor nekih od vanvremenskih hitova poput 1.000 godina, Put za jug, Kreni prema meni, Hipnotisana gomila, Hoću da znam, Dugo te nema, Ono što pokušavam, kao i mnogih drugih.
Takođe, Partibrejkers je cenjen i zbog toga što duže od 40 godina dosledan svojoj muzici i tekstovima, zbog čega se i dalje nalazi u samom vrhu domaće rok scene.
Organizatori najavljuju...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.