Pun amfiteatar ispratio kik-boks reviju

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pun amfiteatar ispratio kik-boks reviju

Ring i u njemu borbe kik-boksera iz četiri države dočekali su sinoć građane na amfiteatru na keju Nišave. Preko hiljadu ljudi okupilo se i ispratilo "Kik-bok trofej Niša", u okviru koga je upriličena i aukcija sportskih dresova za pomoć mladom niškom novinaru, a aktivnost se nastavlja i večeras, kada je na programu prezentacija različitih borilačkih sportova.

U glavnoj borbi večeri nadmetali su se Nišlija Novak Radulović i Slavoljub Budeš iz Bjeljine, a član Kik-boks >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kluba Niš pobedio je u poslednjoj rundi.

Kao i ostale Nišlije, koje su nastupale u bilo kojoj od devet izvedenih borbi, Radulović je imao glasnu podršku sa tribina. Na ovoj manifestaciji nastupili su borci iz nekoliko gradova iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Bugarske.

Na amfiteatru Nišavskog keja održano je ukupno devet mečeva. Izuzetno atraktivne borbe na otvorenom privukle su veliki broj gledalaca, pa se na tribinama popularnog amfiteatra tražilo mesto više - kažu u Opštini Medijana.

Manifestacija imala i humanitarnu dimenziju; foto: JV/M.J.Tokom večeri održana je i humanitarna prodaja dresova poznatih srpskih sportista, a prikupljene 74.000 dinara biće uplaćene za lečenje mladog niškog novinara Aleksandra Nikolića, koji je oboleo od leukemije, pa mu je potrebna skupa operacija u inostranstvu.

Informacije o tome koji dresovi su ostali, kao i to na koji način se mogu kupiti, dostupne su na Fejsbuk stranici Sport juga.

Inače, oni koji žele da pomognu, to mogu učiniti i slanjem SMS-a sa sadržajem 499 na broj 3030, a novac se može uplatiti i na račune Fondacije “Budi human”.

Podsetimo, i večeras, 9. jula od 20 sati, posetioci keja moći će da pogledaju borilačke veštine, samo ovog puta raznolikije. Tako će, kažu u Opštini Medijana koja je pokrovitelj, biti održana prezentacija nekoliko borilačkih sportova: kik-boksa, boksa, karatea, džudoa, tekvondoa, kapuere i aikidoa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.