Prvom reprizom Prasetine na 178 načina počinje februar u Narodnom pozorištu

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jan.2024, 16:16

Prvom reprizom "Prasetine na 178 načina" počinje februar u Narodnom pozorištu

Tokom najkraćeg meseca u godini na daskama Narodnog pozorišta u Nišu biće prikazano 14 predstava, od kojih će neke biti i dva puta izvođene, a u nedelju, 4. februara biće izvedena baletska tačka Snežna kraljica.

Prvog dana februara od 20 sati biće izvedena prva repriza komada Prasetina na 178 načina, a dan kasnije u istom terminu biće izvedeno delo Brod za lutke.

San o zavičaju (Neviđeno folk snoviđenje) je zakazan za 3. februar od >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 20 sati, a u nedelju, 4. februara od 15 sati biće izvedena baletska predstava Snežna kraljica Baletskog studija Pirueta.

U utorak, 6. febuara od 20 sati na repertoaru je Sladoled, a dan kasnije rezervisan je za gostujuću predstavu Simfonija Crnjanski, po tekstu i u režiji Đorđa Markovića.

Još jedno gostovanje biće 9. februara kada će na daskama niškog pozorišta biti komad teatra iz Leskovca Čekajući doktora Siniše Evtimova.

Još jedno izvođenje Prasetine na 178 načina biće 10. februara, a premijera komada Party II, u režiji Aleksandra Marinkovića, biće 14. februara od 20 sati. Dan kasnije, u istom terminu, biće repriza ovog komada.

Afera nedužne Anabele na repertoaru je 20. februara, a naredna dva dana rezervisana su za Kokoške.

U petak, 23. februara od 20 sati biće izvedena predstava Seme, u subotu, 24. februara Neki to vole vruće, a 27. februara i Heroj nacije.

Gostujuća predstava Naš sin, komad po tekstu i u režiji Patrika Lazića, biće 28. februara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.