Prvaci beogradskog Baleta nastupaju u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2015, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvaci beogradskog Baleta nastupaju u Nišu

Niška publika će u petak 6. marta od 20 sati u Domu Vojske imati prilike da uživa u najboljim delovima “Labudovog jezera”, “Grka Zorbe”, “Krcka Oraščića” koje će izvoditi Konstantin Kostjukov i zvezde beogradskog baleta.

Organizatori najavljuju da će ljubitelji baleta moći da vide “vrhunska ostvarenja domaćih i svetskih kompozitora” u izvođenju prvaka Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu.

Ova baletska postava izvodiće delove iz “Labudovog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jezera” i “Krcka Oraščića” Čajkovskog, “Don Kihota” Mikisa Teodorakisa, kao i baleta “Ko to tamo peva” Vokija Kostića. Publika će imati specijalnu priliku da vidi i najnovije delove iz baleta “Aleksandar Veliki” koreografa Ronalda Savkovića - kažu organizatori.

Pored Kostjukova, pred publikom će nastupiti i prvaci Baleta Narodnog pozorišta Igor Pastor, Bojana Žegarac, Milan Rus, Olga Olčan, Miloš Marjan i Teodora Spasić.

Kako kažu organizatori, ostalo je još veoma malo ulaznica koje se, po ceni od 600 i 700 dinara, mogu kupiti na biletarnici Doma Vojske.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.