Protest građana Delijskog visa: Došlo je proleće, gde su se sad zaglavile mašine

Izvor: JužneVesti.com, 22.Mar.2024, 22:39

Protest građana Delijskog visa: "Došlo je proleće, gde su se sad zaglavile mašine"

Iako smatraju da je nečuveno da u 21. veku protestuju zbog asfalta i kanalizacije, meštani niškog naselja Delijski vis poručuju da neće odustati. Gradonačelnicu Niša podsećaju na obećanja koja im je dala, među kojima je i ono da će se na proleće raditi, pa je pitaju "gde su se sada zaglavile mašine".
foto: S. V. Još krajem prošle godine krenuli su u proteste meštani ovog niškog naselja, sa jednim zahtevom - da se ispuni obećanje vlasti koje im stalno daju, a to je da se asfaltiraju ulice. Meštanin Dejan Veličković na današnjem protestu poručio je da, uprkos pritiscima, građani neće odustati od protesta.
Znam da nas pritiskaju, počeli su da prete nekim ljudima na poslu, pustili su priču...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.