Protest bivših radnika se nastavlja

Izvor: NTV.rs, 24.Mar.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest bivših radnika se nastavlja

Bivši radnici Elektronske industrije, Mašinske, Jastrepca, Građevinara, „Đuke Dinić“ i danas su protestovali ispred Gradske kuće, apelujući na nadležne da se ubrza iznalaženje rešenja za njihove neisplaćene zarade u proteklih 12 godina.
Njihov predstavnik Žarko Đorđević podseća da se radnicima niških firmi duguje u proseku između 20 i 40 plata, zbog čega je formirana Radna grupa koja je Vladi predložila mere po kojima bi ovaj problem bio rešen. Nezadovoljne radnike primili su predstavnici grada kako bi ih obavestili da li ima nade da im se iz republičkog budžeta isplati 100 000 zarada, odnosno više od 2,2 milijarde dinara.
 

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.