Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2024, 13:34

Pronađena korodirana bomba kod NTP-a u Nišu

Na gradilištu gde će biti izgrađen drugi deo Naučno-tehnološkog parka i neposrednoj blizini tehničkih fakulteta u niškoj Ulici Aleksandra Medvedeva pronađena je neeksplodirana bomba. Iz policije kažu da je mesto pronalaska bombe obezbeđeno.
Prema rečima očevidaca bomba je pronađena oko 10:30, a iz policije kažu da je u pitanju stara i korodirana ekslozivna naprava, kao i to da je mesto obezbeđeno i da preduzimaju sve mere iz svoje nadležnosti.
S obzirom na to da je istraga i dalje u toku, iz policije kažu da još uvek nije moguće utvrditi iz kog perioda je pronađena naprava....

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRONAĐENA BOMBA NA GRADILIŠTU U NIŠU Policija obezbedila lice mesta

Izvor: Blic, 16.Apr.2024

Na gradilištu na kojem se proširuje Naučno tehnološki park u Nišu, u Ulici Aleksandra Medvedeva, pronađena je neeksplodirana bomba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.