Promovisanje medijske pismenosti (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 01.Nov.2013, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promovisanje medijske pismenosti (VIDEO)

Zajedničkim radom se postižu bolji rezultati. Vođeni ovom idejom, Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ i niški „Media centar“ potpisali su Memorandum o saradnji, čime najavljuju zajedničke akcije na podizanju nivoa medijske pismenosti, kako bi se podstaklo kulturno i umetničko stvaralaštvo Grada Niša.

Medijska pismenost nije na zavidnom nivou, a potpisnici Memoranduma o saradnji smatraju da je upravo to uzrok tabloidizacije u medijima i još nekih pojava koje se u javnosti ocenjuju kao negativne.
Prilikom potpisivanja Memoranduma o saradnji, niški „Media centar“ ustupio je biblioteci svoja dosadašnja izdanja.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Biblioteka i Media centar za medijsku pismenost

Izvor: JužneVesti.com, 01.Nov.2013

Narodna biblioteka “Stevan Sremac” i niški Media centar ozvaničili su započetu saradnju potpisivanjem memoranduma, a jedan od ciljeva kome će težiti je povećanje medijske pismenosti.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.