Promovisan spot niške grupe „Dexter“

Izvor: RadioCity.rs, 27.Feb.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promovisan spot niške grupe „Dexter“

Grupa „Dexter“, pobednik „Medijana Balkanrok festivala 2015“, promovisala je pred Nišlijama spot za pesmu „Bluz mrtvog čoveka“  finansiran iz budžeta najveće niške opštine sa 100.000 dinara. Grupa „Dexter“ predstavila se brojnoj publici i svojim hitovima. Aleksandar Božinović, vođa grupe, nije krio zadovoljstvo urađenim.

„Crteže za spot uradili su takođe mladi ljudi, Velibor Stanojević i Aleksandar Anđelković, animaciju Milan Tomić. Najveću podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << dobili smo od Gradske opštine Medijana. Malo je da im zahvalimo ovog puta. Ali ćemo svih narednih pominjati koliko su nam pomogli i koliko mladim ljudima znači pružena ruka. To se prvi put dešava u Nišu a verujem ne i poslednji“, rekao je Božinović.
Inače, uskoro će javnosti biti predstavljen i spot grupe „Hazel purple“, prošlogodišnjeg pobednika „Medijana Balkanrok festivala“, koji pomaže mladim i neafirmisanim bendovima u promociji kreativnosti i pravih vrednosti.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Opština Medijana nastavlja da pomaže stvaralaštvo mladih

Izvor: JUGpress.com, 28.Feb.2017, 00:39

NIŠ..Gradska opština Medijana još jednom je  delom  pokazala podršku mladima ovog grada...Grupa „Dexter“ pobednik „Medijana Balkanrok festivala 2015“ promovisala je spot za pesmu „Bluz mrtvog čoveka“ finansiran iz budžeta najveće niške opštine sa 100.000 dinara...Niški klub „Cheers“...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.