Promocija knjige I smrtno i večno

Izvor: NiskeVesti.rs, 21.Sep.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjige "I smrtno i večno"

Promocija knjige "I smrtno i večno" Slobodana Geja organizovana je večeras u 19 sati u Pozorištu lutaka u Nišu. Biće prikazane fotografije, video materijal a slušeće se i tradicionalna muzika iz dalekih, tajnovitih i nepristupačnih delova Afrike, Južne Amerike, Himalaja i Tibeta.

"Nikada nisam planirao da budem pisac, ali sam hteo da sačuvam sve one zapise i misli koje sam sakupljao godinama u sveščicama koje sam kupovao po svetu. Plašio sam se da sve to ne izgubim, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << jer bih na taj način izgubio deo sebe", kaže Slobodan Gejo, alpinista.
Na stranicama ove knjige utkano je dugogodišnje iskustvo, umor, strah i ponos.
Namenjena je prijateljima sa kojima je Gejo hteo sve svoje uspehe i strahove da podeli, jer kaže potrebno je da ostane nešto što će njegove prijatelje sećati da su imali njega, koji nije supermen, kako sam kaže.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.