Promocija delova trilogije o Vinči u niškoj Biblioteci

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija delova trilogije o Vinči u niškoj Biblioteci

Prva dva dela trilogije romana „Vinča – Znamenje bogova“ i „Vinča – Tajna Kurgana“, koje je napisao Aleksinčanin Ivan Drajzl, biće predstavljeni u utorak 28. novembra od 19 sati, u Narodnoj biblioteci “Stevan Sremac” u Nišu.

Osim autora, na promociji će govoriti i arheolog Julka Kuzmanović Cvetković. Foto: promo plakat Narodna biblioteka "Stevan Sremac" Niš

U opisu romana piše da on donosi nedoživljenu avanturu, začinjenu uzbuđenjem trilera >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i jezom horora.

Na zapadu, preteće senke promiču kroz noć i donose smrt. Na istoku, nepojmljiva sila, nošena stepskim vihorom na leđima zveri, sprema se da se obruši na miroljubivi svet stare Evrope - navodi se u opisu.

Ivan Drajzl je rođen 1976. godine u Aleksincu, doktor je filoloških nauka, profesor, stend-ap komičar i pisac. Bavi se i pozorišnom režijom i glumom, a osim trilogije objavio je dve zbirke priča. Jedan je od šest koautora prvog srpskog multiromana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.