Promocija britanske Čivning stipendije u niškom Deli centru

Izvor: JužneVesti.com, 15.Okt.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija britanske Čivning stipendije u niškom "Deli" centru

Svi oni koji imaju visoko obrazovanje, dve godine radnog iskustva u struci i dobro poznaju engleski jezik, moći će da se prijave za Čivning stipendije za master studije u Velikoj Britaniju. Britanska ambasada će 16. oktobra od 19:30, u "Deli" prostoru u Nišu predstaviti ovu stipendiju.

Kandidati moraju biti državljani Republike Srbije, a starosna granica ne postoji.

Neke od prioritetne oblasti ovogodišnjih stipendija su: vladavina prava i reforma pravosudnog sistema >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << reforma ekonomskog i energetskog sektora i zaštita konkurencije reforma javne uprave odnosi u regionu i postkonfliktno pomirenje, kao i ljudska i manjinska prava - navode u Britanskoj ambasadi.

Stipendija, dodaju, pokriva sve troškove - školarinu i potrebnu literaturu, putne i troškove britanske vize, a obezbeđena je i mesečna nadoknada za druge životne troškove.

Rok za prijave za Chevening stipendije za akademsku godinu 2019/20. je 6. novembar 2018. godine u 12 sati po britanskom vremenu, odnosno 11 po srpskom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.