Promenjen termin audicije za “Majsku pesmu”

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2023, 11:08

Promenjen termin audicije za “Majsku pesmu”

Deca koja žele da učestvuju na ovogodišnjem Festivalu “Majska pesma” imaće priliku da se predstave na audiciji koja će se održati u subotu, 22. aprila od 11 sati u Dečijem kulturnom centru u Nišu.

Termin održavanja audicije je pomeren, pa će se umesto u utorak, 18. aprila niški osnovci takmičiti u subotu, 22. aprila. Na audiciji za 48. Festival dečije muzike “Majska pesma” mogu da učestvuju deca od 1. do 8. razreda Osnovne škole, a takmičari se prijavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na licu mesta pred samu audiciju.

Dečiji kulturni centar je osnivač i organizator najstarijeg festivala kompozicija za decu u našoj zemlji "Majska pesma". Do sada je izvedeno preko 700 kompozicija za decu, a pored solista, na Festivalu učestvuju i horovi i plesne grupe koji upotpunjavaju scenski nastup

Kako kažu iz Dečijeg kulturnog centra, mnogi afirmisani umetnici započeli su svoju karijeru na tom festivalu, pa pozivaju decu koja vole da pevaju da pokažu svoj talenat.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.