Prodat niški Hotel “Park”

Izvor: JužneVesti.com, 23.Dec.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodat niški Hotel “Park”

"Raveks group", firma poznatog niškog hotelijera, potpisala je predugovor o kupovini nekada najpopularnijeg državnog hotela u gradu.

Kako je novinarima Južnih vesti potvrđeno u ovom preduzeću dogovor o kupovini je postignut, ali će formalno biti sve okončano narednih meseci.

Predugovorom je definisana kupovina na rate i kompletan posao će biti završen tek krajem naredne godine, ako sve bude kako smo planirali. Naše ambicije su da stvorimo najbolji hotel u regionu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a prioritet je kongresni turizam - kažu u “Raveksu”.

Cena za sada nije poznata, ali je prema podacima sa sajta agencije "ST Nekretnine", gde je ranije bio objavljen oglas za ovaj hotel, njegova vrednost bila procenjena na 1,9 miliona evra.

Hotel "Park" je izgrađen 1937. godine na mestu Bećir-begovog konaka i kraljevog dvora, odmah uz zgradu u kojoj se danas nalaze kancelarije gradonačelnika Niša.

Prodaja hotela "Park" je po rečima gradonačelnika Niša Zorana Perišića lepa vest. On smatra da će renoviranje “Parka” doprineti boljoj turističkoj ponudi grada.

Ne bih želeo da remetim nekome poslovne planove, ali ono što znam, trebalo bi da  "Park" postane hotel sa 5 zvezdica i da u njegovom sastavu bude i kongresni centar - rekao je Perišić.

Nekadašnji objekti "Srbija turista", hoteli "Ambasador", "Ozren" i Motel "Nais", kao i plac nedaleko od motela, i dalje su na prodaju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodat niški hotel “Park”

Izvor: Mondo, 23.Dec.2014

Kupac je lokalni biznismen Andrija Radojičić. Cena još nije poznta, a vrednost hotela ranije je procenjena na 1,9 miliona evra...Niš..Hotel „Park“ u Nišu biće prodat biznismenu Andriji Radojčiću, vlasniku niškog hotela „Regent club“ i firme „Raveks grup“..."Raveks“ je potpisao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.