Prodajna izložba učeničkih radova u niškom Oficirskom domu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Mar.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodajna izložba učeničkih radova u niškom Oficirskom domu

Likovni radovi učenika škole za osnovno i srednje obrazovanje "Carica Jelena“ biće predstavljeni niškoj publici na izložbi koja će biti otvorena u ponedeljak, 18. marta u 19 sati u Oficirskom domu. Radovi će se prodavati, a sav prohod iskoristiće se, kažu organizatori, za nabavku slikarskog materijala za školsku likovnu radionicu.

Na izložbi će biti izloženo 15 učeničkih radova rađenih u tehnici akril na platnu, koji su nastali na likovnoj radionici nastavnika Vladice Ristića.

Izložba, koju škola "Carica Jelena" organizuje u saradnji sa "Niš art fondacijom" i Sekretarijatom za kulturu i informisanje, biće otvorena do 22. marta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.