Prodaja senki starog Niša za pomoć ugroženima

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja "senki starog Niša" za pomoć ugroženima

Fotografije kojima je duh prošlosti doveo u sadašnjicu, niški glumac Davorin Dinić prodavaće na izložbi "Senke starog Niša", koja će 5. juna u 17 sati biti održana u projekcionoj sali logora na Crvenom krstu. Novac je namenjen ugroženim Nišlijama.

Kako kažu organizatori ove izložbe iz grupe "Pomoć ugroženim Nišlijama", cena jedne fotografije je 1.000 dinara, ali ko želi može da plati i više.

Ovo je jedinstvena prilika da dođete u posed neke >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od fotografija koje su osvojile nepodeljene simpatije na društvenim mrežama i pronele slavu našeg grada i van granica naše zemlje, a da pritom učinite dobro delo i pomognete mnogim našim sugrađanima - pozivaju humanitarci.

Sve fotografije će biti odštampane na kvalitetnom kunsdruk papiru u A3 formatu, a njihov broj nije ograničen, tako da je moguće kupiti i više primeraka iste fotografije.

Fotografije na prodaji, koji prošlost pretapaju u sadašnjost, prema rečima njihovih autora "diraju u sentimentalnost i bude setu".

Do velikog broja Nišlija koje su se njima oduševile stigle su nakon što ih je Dinić objavio na društvenim mrežama posle čega su o njegovim neobičnim radovima pisali i mediji.

Neke od fotografija koje će biti na prodaji možete videti i u tekstu "Južnih vesti".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.