Prodaja čestitki za izgradnju dečjeg onkološkog odeljenja

Izvor: JužneVesti.com, 15.Dec.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja čestitki za izgradnju dečjeg onkološkog odeljenja

U holovima svih fakulteta Univerziteta u Nišu moguće je do 18. decembra kupiti NURDOR novogodišnje čestitke, liciderska srca i jelkice, a novac je namenjen izgradnji hematoonkološkog odeljenja kri Klinici za dečje interne bolnici u Nišu.

Organizatori ove humanitarne novogodišnje akcije iz Studentskog parlamenta i NURDOR-a kažu da će na svakom štandu biti izložen promotivni materijal i da će volonteri informisati kolege o radu udruženja.

Štandovi će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << otvoreni od 10 do 14 sati.

Ideja o izgradnji novog hematoonkološkog odeljenja za decu potekla je iz organizacije NURDOR jer, kako kažu, postojeće nema dovoljno kapaciteta i nije usklađeno sa medicinskim i higijenskim standardima.

Tamo se svake godine leči od 20 do 30 novoobolele dece.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.