Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna ako vreme posluži

Izvor: JužneVesti.com, 28.Mar.2024, 17:47

Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna "ako vreme posluži"

Probijanjem brda kod kružnog toka na Bulevaru Nikola Tesla nastavljeni su radovi na izgradnji Bulevara Gorana Ostojića, kojim će opštine Crveni Krst i Pantelej biti spojene. Ukoliko ih vremenski uslovi posluže, radnici navode da će do kraja juna radovi biti završini.
Ovako je bilo nekad; foto: screenshot, FB strana Dragane Sotriovski Iako su prvobitne najave bile da će novi niški bulevar biti završen do kraja prošle godine, nakon probijanja brda, ostaje da se odradi završni sloj asfalta, kao i servisna saobraćajnica sa strane, osvetljenje i infrastruktura u zelenom pojasu, najavljivali su nadležni početkom marta.
Radnici na terenu ističu da radovi za sada idu dobro i ponavljaju ranije navode da će...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.