Priznanje niškim zatvorenicima za dizajn etno-bunara

Izvor: JužneVesti.com, 10.Apr.2024, 14:27

Priznanje niškim zatvorenicima za dizajn etno-bunara

Na 29. Međunarodnom sajmu hortikulture u Beogradu "Beoplantfair" priznanje za najbolji dizajn etno-bunara pripalo je Kazneno-popravnom zavodu u Nišu, saopštili su iz Ministarstva pravde.
Bunar urađen u pogonu niškog zatvora; foto: Uprava za izvršenje krivičnih sankcijaKako se navodi u saopštenju, niški Kazneno-popravni zavod godinama unazad dobija priznanja na ovom sajmu, a ove godine diploma je dodeljena za proizvod koji je nedavno izrađen u metalskom pogonu ovog zavoda.
Zavod u Nišu je prošle godine dobio specijalno priznanje za dizajn parkovskog mobilijara koji izrađuju osuđenici koji su stekli potreban sertifikat za varioce - stoji u saopštenju.
Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.