Privatna Poliklinika Longa Vita Niš – vrhunska medicina koju zaslužujete

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privatna Poliklinika "Longa Vita" Niš – vrhunska medicina koju zaslužujete

Na mirnom mestu u centru Niša nalazi se Poliklinika "Longa Vita", jedna od najmodernijih medicinskih ustanova na jugu Srbije. Osnovana je sa željom da pacijentima omogući drugačiji i humaniji pristup lečenju, onaj u kojem se između pacijenta i lekara stvara partnerski odnos, na zajedničkom putu do ozdravljenja.

Okruženje, ambijent i odnos zaposlenih prema pacijentima i klijentima građen je na dugogodišnjem iskustvu, profesionalizmu i altruizmu, vođen idejom da građani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Niša i juga Srbije zaslužuju brigu o njihovom zdravlju koja ne zaostaje za najvišim evropskim standardima.

Prateći aktuelne tendencije i idući u korak sa inovativnim pristupima najpoznatijih poliklinika, objedinili smo najbolje iz naučnih metoda savremene i dokazanih metoda tradicionalne medicine, čime smo stali rame uz rame sa najeminentnijim svetskim zdravstvenim ustanovama u oblasti integrativne medicine - kažu.

Osetite sve prednosti lečenja u vodećoj biorezonantnoj poliklinici u regionu! Spoj tradicionalnih znanja i najmodernijih aparata za kvantnu medicinu učiniće da Vaše tegobe postanu prošlost bez ikakvih štetnih dejstava. Foto: Poliklinika "Longa Vita"

Ne trpite bol, oporavite se brzo, sprečite nove povrede! Savremeno odeljenje za fizikalnu medicinu, sa najmodernijim uređajima za elektroterapiju i kinezi salom učiniće Vaš život lakšim i lepšim.

Već na prvom pregledu čekaju Vas najbolji lekari, stručnjaci koji vas poznaju i kojima verujete! Bez čekanja i odlaganja do prave dijagnoze, blagovremene terapije i brzog izlečenja.

Neka zdravlje Vašeg deteta uvek bude u sigurnim rukama! Tim pedijatara sa višegodišnjim iskustvom brine o vašoj deci od prvih dana i tokom njihovog odrastanja, jer porodični lekar i jeste deo porodice.

Aktivirajte imuni sistem i podstaknite vaš prirodni kapacitet za samoizlečenje i samoodbranu organizma! Bez nuspojava i kontraindikacija, najsigurniji način lečenja beba, dece i odraslih.

Među našim najtraženijim uslugama su i pregledi vrhunskog pulmologa za decu i odrasle; dečija fizijatrija koja omogućava pravilan rast i razvoj ali pomaže i kod digestivnih poremećaja; akupunkutra, tradicionalna kineska metoda preporučena od Svetske zdravstvene organizacije za preko pedeset oboljenja; dijagnostika i lečenje alergija kvantnom medicinom sa testom na preko dvesta alergena; lečenje diskus hernije neoperativnim putem pomoću dekompresione terapije; korekcija defotmiteta kičme “Šrot metodom” koju sprovodimo jedini u regionu - navode u Poliklinici.

Kako brigu o zdravlju treba zaokružiti i brigom o izgledu, jer i zdravlje i lepota dolaze iznutra, u okviru njihovog Centra za estetsku medicinu "Longa Vita Aesthetica" dostupne su i najsavremenije usluge iz ove oblasti. Foto: Poliklinika "Longa Vita"

Ni u ovom segmentu rada nismo želeli da odstupimo od najmodernijih svetskih dostignuća te smo Niš učinili drugim gradom u Srbiji, nakon Beograda, a trećim na Balkanu nakon Beograda i Zagreba, u kojem se mogu dobiti usluge na revolucionarnom Med Contour Multipower (MCM) aparatu za nehiruršku liposukciju. Ovi jedinstveni ultrazvučni tretmani kojima se razbijaju masne stanice, ali i vrši drenaža i stimulacija limfnih čvorova čine ovaj aparat neprevaziđenim u oblikovanju tela. Tretmani koje koriste svetske zvdezde i tehnologija koja je do skoro bila dostupna samo stanovnicima najvećih evropskih metropola, sada je dostupna i Nišlijama u Longa Vita Aesthetica centru - dodaju.

Pored nehirurške liposukcije, neke od najtraženijih usluga su i nehirurško podmlađivanje lica, mezoterapija tela i lica, korekcija usana hijaluron filerima, PRP „Vampirski tretman“, botox, mezoniti, masaže, nutricionističko savetovanje.

Bez kompromisa i kada je u pitanju briga o lepoti i njena nužna povezanost sa zdravljem i u našem Centru ze estetsku medicinu dočekaće vas tim vrhunskih stručnjaka koji su estetsku medicinu usavršavali na najprestižnijim institutima u zemlji i inostranstvu, a moderno opremljen prostor centra učiniće da regeneracija vašeg tela bude ispraćena regeneracijom vašeg duha, samopouzdanja i dobrog raspoloženja. Kako je estetska medicina još uvek nepoznanica za najveći broj ljudi na našim prostorima, našom obavezom i misijom smatramo da sve konsultacije i savetovanja sa našim specijalistima za estetsku medicinu moraju biti i ostati besplatni - navode u Poliklinici.

Mi vas u prostorijama naše Poliklinike i Centra za estetsku medicnu očekujemo sa osmehom na licu, i učinićemo sve da na odlasku vidimo još veći osmeh na vašem licu. Možda i takav kakav niste imali nikada pre.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.