Prilika za studente da tokom leta idu na praksu u inostranstvo

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prilika za studente da tokom leta idu na praksu u inostranstvo

Studenti prve i druge godine koji bi želeli da odu u inostranstvo ovog leta na stručnu praksu, mogu doći na niški Ekonomski fakultet u četvrtak 31. marta od 18 sati kako bi čuli nešto više o ovoj mogućnosti.

Prezentaciju stručnih praksi “Global Citizen” i “Global Entrepreneur” organizuje studentska organizacija AIESEC.

Kako kažu, ovo je prilika za mlade studente da steknu profesionalno iskustvo, a ujedno i da provedu nezaboravo leto u inostranstvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Ako ne želite da budete još jedan u nizu sa diplomom, a bez iskustva, dođite na prezentaciju ovih predmeta i čujte iskustva ljudi koji su već bili na praksi i izaberite praksu za sebe - pozivaju iz AIESEC-a.

Prezentacija će se održati u amfiteatru Ekonomskog, a ulaz je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.