Prijava za volontere za pomoć deci oboleloj od raka

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava za volontere za pomoć deci oboleloj od raka

Oni koji žele da svoje vreme poklone drugima i angažuju se da poboljšaju kvalitet života deci oboleloj od raka i njihovim porodicama mogu da se prijave na NURDOR-ovu obuku za volontere koja će u Nišu biti održana 18. juna.

Kako saopštavaju iz Nacionalnog udruženja dece obolele od raka, obuku će voditi njihovi članovi i stručnjaci iz oblasti pedijatrijske hematoonkologije.

Svi koji žele da doprinesu radu NURDOR-a i poklone vreme i znanje mališanima obolelim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od malignih bolesti, mogu se prijaviti za edukaciju - kažu u ovom udruženju.

Potrebni su im volonteri koji će pomagati pri organizovanju radionica za druženje sa mališanima tokom njihovog boravka u roditeljskoj kući i na hematoonkološkom odeljenju.

Nedostaje i pomoć za organizaciju javnih skupova, za prikupljanje sredstava i administrativne poslove.

Edukacija će biti održana u subotu 18. juna u 11 sati u konferencijskoj sali na 5. spratu Klinike za dečje interne bolesti u Nišu.

Zainteresovani mogu da se prijave mejlom na adresu nis@nurdor.org ili popunjavanjem onlajn prijave na sajtu www.nurdor.org.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti telefonom na brojeve 018/220115 i 063/346041.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.