Prevrnuo se kombi na auto-putu kod Aleksinca, povređeno dvoje dece

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2022, 21:06

Prevrnuo se kombi na auto-putu kod Aleksinca, povređeno dvoje dece

Žena i dvoje dece prebačeni su u niški Univerzitetski klinički centar, nakon što se oko 19 sati na auto-putu kod Aleksinca prevrnuo kombi u kome su bili, kažu iz policije. Iz UKC-a navode da žena nema povrede, a da će decu da prebace na Dečiju hirurgiju na posmatranje.

Nezgoda se desila na auto-putu Beograd - Niš, u visini Draževca. U “folksvagenu”, koji je sleteo s puta, bilo je četvoro turskih državljana.

Žena i dvoje dece prebačeni su u Univerzitetski >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << klinički centar. Komunikativni su i najverovatnije je reč o lakim telesnim povredama, ali to je sve što za sada imamo od informacija - navode iz Policijske uprave.

Iz UKC-a kažu da su pacijenti pregledani i da majka nema povrede, dok su 8-godišnja devojčica i 13-godišnji dečak svesni i komunikativni, kao i da će da budu prebačeni na Dečiju hirurgiju na posmatranje.

*Tekst je izmenjen nakon informacija iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.