Pretnje Bošku Ristiću

Izvor: RTS, 26.Okt.2009, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje Bošku Ristiću

Član Visokog saveta sudstva i narodni poslanik Boško Ristić prijavio je policiji da je na svom automobilu pronašao pismo preteće sadržine. Pismo potpisano sa "sudije Niša".

Predsednik Odbora za pravosuđe i upravu Skupštine Srbije i član Visokog saveta sudstva Boško Ristić izjavio je da je dobio preteće pismo, ali nije želeo da govori o detaljima iz tog pisma.

Ristić, koji je i narodni poslanik i advokat, potvrdio je novinarima da je proteklog vikenda na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << automobilu parkiranom ispred kuće pronašao preteće pismo, ali nije želeo da komentariše pretnje niti da govori o detaljima iz pisma.

Boško Ristić je rekao da "ostavlja policiji i istražnim organima da urade svoj posao" i da ne želi da se "upušta u motive" onih koji su ostavili preteće pismo.

Pismo potpisano sa "sudije Niša", Ristić je predao policiji.

Predsednik okružnog suda u Nišu Danilo Nikolić osudio je pretnje upućene Bošku Ristiću.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.