Pretio policajcu tokom sudjenja

Izvor: S media, 02.Mar.2010, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio policajcu tokom sudjenja

Niška policija podnela je krivičnu prijavu i privela Envera A.(29) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo "napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti", saopšteno je u Policijskoj upravi u tom gradu.

Enver A. se sumnjiči da je pretio policajcu u sudnici dok mu je izricana kazna za kradju, rečeno je u policiji na konferenciji za novinare.

Policajac je bio u sudnici u svojstvu svedoka, jer je učestvovao u akciji hapšenja osumnjičenog Envera >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << A. prilikom izvršenja kradje.

Istražni sudija Osnovnog suda u Nišu odredio je osumnjičenom pritvor u trajanju od osam dana, kazali su u policiji.

Niška policija uhapsila je Aleksandra Ž.(34) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene prizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljneog posedovanja oružja.

U stanu osumnjičenog pronadjeno je više od 78 grama marihuane, kao i pištolj za koji on nije imao urednu dokumentaciju, a istražni sudija Višeg suda izrekao mu je jednomesečni pritvor, rečeno je u policiji.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.