Prerezao sebi vrat, pa bežao od policije

Izvor: RadioCity.rs, 01.Mar.2017, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prerezao sebi vrat, pa bežao od policije

Sinoć posle 19 sati, dvadesetpetogodišnji mladić naneo je sebi povrede po vratu oštrim predmetom. Policija je dobila prijavu da je došlo do samopovređivanja,  a mladić je seo u automobil i krenuo u nepoznatom pravcu. Policija je uspela da ga sustigne kod „Margera“, ubrzo je stigla i hitna pomoć, ali je mladić nažalost preminuo na putu do bolnice.

Građani sa kojima su novinari razgovarali, prema pisanju pojedinih medija, tvrde da je muškarac koga je policija zaustavila imao ozbiljne povrede na vratu. 

U policijskoj upravi kažu da oni nastavljaju rad na ovom slučaju i proveravaju šta je prethodilo ovom fatalnom incidentu.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.