Premijera na sceni niškog Akademskog u februaru

Izvor: JužneVesti.com, 09.Feb.2016, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera na sceni niškog Akademskog u februaru

Predstava “Hadersfild” biće premijerno izvedena u četvrtak 18. februara na sceni Akademskog pozorišta SKC-a Niš. Na februarskom repertoaru su i predstave “Šok prepoznavanja”, “F.T.1P”, “Čudo u Šarganu” i “Intermezzo”.

Predstavu “Hadersfild” režira Andrija Stojković po tekstu Uglješe Šajtinca, a druge detalje o njoj u niškom SKC-u još nisu otkrili.

Ove nedelje, u četvrtak 11. februara na Kamernoj sceni SKC-a biće izvedena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << predstava “Šok prepoznavanja” koja je premijeru imala juna prošle godine.

U utorak 23. februara u 21 sat na sceni SKC-a igraće se komad “F.T.1P.” koji je spoj  jednočinki "Robot" i "Idiot" autorke Muze Pavlove. Predstava “Čudo u Šarganu” na repertoaru je 25. februara.

U sali niškog Pozorišta lutaka glumci Akademskog izvešće predstavu “Intermezzo” u ponedeljak 29. februara u 20 sati. Ona je rađena po motivima predstava “One Man Shows” glumca i komičara Rouana Etkinsona, poznatog po ulozi Mister Bina.

Cena ulaznice za sve predstave je 100 dinara i može se kupiti svakog radnog dana od 9 do 15 sati u prostorijama SKC-a (Šumatovačka bb) ili pred početak predstave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.