Predstava humanitarnog karaktera u niškom Lutkarskom

Izvor: JužneVesti.com, 21.Dec.2016, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava humanitarnog karaktera u niškom Lutkarskom

Novogodišnji program u Pozorištu lutaka u Nišu počeće premijernim izvođenjem predstave „Novogodišnja misterija“, 21. decembra od 13 sati. Na premijeri će biti članovi Udruženja za pomoć osobama sa autizmom, učenici Specijalne škole „Bubanj“, škole „14. oktobar“ i štićenici Centra „Mara“.

Predstava će se, prema najavama organizatora, izvoditi svakog dana do 30. decembra u više dnevnih termina. Humanitarnog je karaktera i, kako kažu, jedna u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nizu aktivnosti koju će Lutkarsko pozorište organizovati u saradnji sa pomenutim institucijama i udruženjima.

Deda Mrazovi pomoćnici patuljci Čupa, Tupa i Klempa tokom cele godine pripremaju novogodišnje paketiće za decu. Ali Tupa je pomalo lenj i uspava se kad za to nije vreme. U trenutku nepažnje neko uspeva da ukrade sve poklone iz njihove radionice, pa patuljci kreću u potragu za paketićima – navodi se u sinopsisu.

U predstavi igraju Mladen Milojković, Stefan Mladenović i Jelena Đorđević koja je i režirala predstavu.

Gosti će biti Toma Bibić, Dejan Gocić, Stanislava Joković, Davorin Dinić, Srđan Miljković, Marija Cvetković, Tatjana Milenković, Nataša Ristić, Mirjana Đorđević, Biljana Radenković i aleksandra Pavlović – kažu organizatori.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni po ceni od 200 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.