Predstava Petar Pan gostuje u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava "Petar Pan" gostuje u Nišu

U niškom Domu Vojske u subotu 28. novembra od 17 sati biće odigrana dečija predstava “Petar Pan” koji izvodi beogradsko pozorište “Bakine priče”.

Kako se navodi u opisu predstave, umesto standardne bajke priča o Petru i Zvončici izmeštena je modernija vremena.

Kapetan Kuka je zaljubljen u Zvončicu. Ne znajući kako da je osvoji rešava da je odgovori od letenja i da je privoli da igra balet. Pošto se balet igra u paru nagovara Zvončicu da i Petar Pan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa njom igra balet i da mora da se odrekne svog mača radi njene karijere - stoji u opisu.

Predstava je prilagođena uzrastu do 12 godina, a rađena je po motivima crtanog filma, a po tekstu Radmile Jovanović i traje 45 minuta.

Ulaznice, po ceni od 250 dinara, u prodaji su na blagajni Doma Vojske.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.