Predloženi novi predsednici Osnovnog i Višeg suda u Nišu, Privredni zadržava starog

Izvor: JužneVesti.com, 11.Sep.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predloženi novi predsednici Osnovnog i Višeg suda u Nišu, Privredni zadržava starog

Sudija niškog Apelacionog suda Dragana Živadinović, javnosti poznata po oslobađanju Milana Radoičića i Zvonka Veselinovića za nelegalno iskopavanje šljunka kod Pirota, mogla bi da postane predsednica Višeg suda u Nišu. Pored nje, Visoki savet sudstva je za predsednika Osnovnog suda predložio člana Veća Višeg suda Sašu Dujakovića, a jedini koji bi mogao da zadrži svoju fotelju je predsednik Privrednog suda Božidar Stanković, koji je pre dve godine vozio auto sa lažnim tablicama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

VSS predložio promene na čelu Višeg i Osnovnog suda u Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Sep.2019

Visoki savet sudstva usvojio je na poslednjoj sednici predloge za predsednike većeg broja sudova u Srbiji, a između ostalih su predloženi i kandidati za Viši, Osnovni i Privredni sud u Nišu...Za predsednika Višeg suda u Nišu predložena je sudija Apelacionog suda u Nišu Dragana Živadinović,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.