Pozorište lutaka iz Niša predstavom Kornjača i zec proslavlja 64. rođendan

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jun.2022, 09:52

Pozorište lutaka iz Niša predstavom "Kornjača i zec" proslavlja 64. rođendan

Pričom o hiljadugodišnjoj raspravi o tome ko je brži, zečevi ili kornjače, Pozorište lutaka u Nišu obeležiće 64. godišnjicu u četvrtak, 23. juna od 18 sat. Posle predstave, male gledaoce očekuju pokloni i druženje sa glumcima.

64. rođendan Pozorišta lutaka; foto: Davorin Dinić

Sem i Džim su poslednji predstavnici svojih porodica u hiljadugodišnjoj raspravi o tome ko je brži, zečevi ili kornjače.

Obojica tako nadmeni i ponositi, nalaze se >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jednog dana na proplanku šume kako bi jednom za svagda trkanjem rešili ko je brži. Kada se trka, u kojoj obojica pobeđuju, završi, shvataju sav besmisao njihove rasprave i uviđaju da su prijateljstvo i sloga mnogo bitniji od ikakve trke - piše u opisu predstave.

Nakon izvođenja predstave, male gledaoce očekuju pokloni, druženje i fotografisanje sa glumcima.

Predstavu je režirao David Alić, a uloge tumače: Toma Bibić i Dejan Gocić.

Komad počinje danas u 18 sati, a u nedelju, 26. juna neće biti predstava.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.