Poznati finalisti prvenstva Niša u kuglanju

Izvor: NTV.rs, 12.Apr.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati finalisti prvenstva Niša u kuglanju

Posle četvorodnevnih kvallifikacija poznati su finalisti Pojedinačnog prvenstva Niša za kuglašice i kuglaše.
Kod seniora zablistao je Milan Martinović iz superligaša Niš-Puta, koji je oborio 604 čunja, čime je istakao ozbiljnu kandidaturu za osvajanje prvog mesta. Medju osam finalista plasirali su se još njegov klupski kolega Darko Marković, zatim kvartet takmičara Čaira :Vlado Jovčevski, Goran Šepa, Dušan Miščević i Slavoljub Pejčić, kao i Dragan Rašić i Edo >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Crnalić iz Meraklija. Kod kuglašica mesto u finalu izborile su Sladjana Nikolić i Nevena Mitić iz Putara, kao i Sladjana Milošević i Milica Radenković iz Čaira. Finalna bacanja na programu su u ponedeljak od 17.15.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Bukva predvodio 16 najboljih na Banjici

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Apr.2014

BEOGRAD - Goran Bukva prvotimac kruševačkog Car Lazara sa 651 čunj osvojio je prvo mesto na kuglani na Banjici u Beogradu u prvom krugu pojedinačnog Šampionata Srbije za kuglaše i predvodio je 16 najboljih koji će se 26. i 27. aprila na kuglani sa osam staza u Banji Junaković boriti za titule...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.