Požar kod sela Ravni Do

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar kod sela Ravni Do

Oko 75 ari niskog rastinja gori u blizini niškog sela Ravni Do, a požar je prijavljen policiji oko 11 sati. Vatrogasci su i dalje na terenu i drže vatru pod kontrolom.

U niškoj policiji kažu da su vatrogasci lokalizovali požar, ali da zbog vetra postoji opasnost da se vatra opet proširi. Navode da gori rastinje u blizini divlje deponije, a razlog požara će biti naknadno utvrđen.

Inače, u okolini Niške Banje u poslednje vreme su učestali požari na otvorenom. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Prošlog vikenda u Nišu bio je 41 požar na otvorenom, a samo u martu 315 požara kojima je bilo zahvaćeno oko 2.000 hektara površine, saopšteno je na sednici Okružnog štaba za vanredne situacije Nišavskog upravnog okruga.

Kazne za počinioce su i dalje 10.000 dinara, što je nedovoljno i veoma niska cifra, ocenio je Okružni štab za vanredne situacije Nišavskog upravnog okruga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.