Povređeni pešak, vozač i putnik u saobraćajnim nezgodama u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Avg.2020, 10:23

Povređeni pešak, vozač i putnik u saobraćajnim nezgodama u Nišu

U udesu koji se dogodio juče rano ujutru u Ulici Toplički partizanski odred u Nišu auto je udario pešaka, 43-godišnju ženu koja je povređena, kažu u policiji, a u drugoj nezgodi popodne kod Ekonomskog fakulteta sudarila su se dva automobila i vozač i putnica iz jednog su takođe povređeni.

U Ulici Toplički partizanski odred je juče oko 5:15 policiji prijavljena saobraćajna nezgoda u kojoj je 21-godišnjak iz Niša koji je vozio "fiat" udario u pešaka.

Povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je 43-godišnja žena, a prema nezvaničnim saznanjima reč je o lakim telesnim povredama.

Drugi udes na niškim ulicama juče je bio oko 16 sati na Trgu kralja Aleksandra, kod Ekonomskog fakulteta.

Između dva putnička vozila, "pežo" beogradskih tablica, muškarac upravljao 1968. i "tojota" niških upravljao muškarac 1978. godište - dodaju u policiji.

Povređen je 42-godišnjak koji je bio za volanom "tojote" i 22-godišnjakinja koja je bila u automobilu, a nezvanično saznajemo da su i oni lakše povređeni.

O saobraćajnim nezgodama obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i uzrok se utvrđuje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.