Povređen motorista u sudaru u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2022, 04:31

Povređen motorista u sudaru u Nišu

Sinoć oko 22:30 došlo je do saobraćajne nezgode na raskrsnici Dušanove i Ulice Vojvode Mišića kada su se sudarili automobil i motor čiji vozač je zadobio povrede.

Obavešteno Tužilaštvo; foto: T. T. Kako saznajemo, povređeni muškarac koji je bio za volanom motora lakše je povređen, a oba vozila su niških registarskih tablica.

Iz policije kažu da je obavešteno Tužilaštvo i da rade na rasvetljavanju svih okolnosti saobraćajne nezgode.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Muškarac teže povređen u nesreći na Smederevskom putu

Izvor: RTS, 25.Jun.2022

Na Smederevskom putu u Beogradu tokom noći je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba teže povređena. . U nesreći na Smederevskom putu, kod broja 18, teže telesne povrede zadobio je 30-godišnji muškarac...Povređeni je bez svesti prevezen u Urgentni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.