Poverenik niškog odbora Narodne stranke novi šef poslaničke grupe u Skupštini Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2023, 15:22

Poverenik niškog odbora Narodne stranke novi šef poslaničke grupe u Skupštini Srbije

Poslanik i poverenik niškog odbora narodne Narodne stranke Stefan Jovanović izabran je za šefa poslaničke grupe u Skupštini Srbije čime je zauzeo mesto Miroslava Aleksića, koji je nakon niza unutarstranačkih sukoba napustio tu stranku.

Zamenik šefa poslaničke grupe Narodne stranke biće Vladimir Gajić, a klub će ubuduće činiti poslanici Siniša Kovačević, Sanda Rašković Ivić, Marina Lipovac Tanasković, Ivana Parlić, Branislav Tomašević i Vladeta Janković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Iz Narodne stranke poručili su da će i ubuduće će biti glas naroda koji zatupa interese građana i argumentovano iznosi kritike na račun vladajuće parije.

Podestimo, nova preraspodela funkcija kojom je poverenik niškog odbora Narodne Stranke zauzeo mesto doskorašnjeg šefa poslaničke grupe Miroslava Aleksića, ali i Đorđa Stankovića koji je vodio niški odbor, usledila je nakon niza sukoba u stranci.

Aleksić je nakon toga napustio stranku i oformio novi pokret, a na tom putu pored Đorđa Stankovića najavljeno je da će ga pratiti i značajan broj članova niškog odbora Narodne Stranke, što je Stefan Jovanović komentarisao kao vođenje ličnim interesima i ambicijama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

MENJA ALEKSIĆA U PARLAMENTU Narodna stranka odlučila nakon raskola: Stefan Jovanović novi šef poslaničke grupe

Izvor: Blic, 07.Avg.2023

Poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović izabran je za šefa poslaničke grupe Narodne stranke u Skupštini Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.