Izvor: RTV 5, 25.Jul.2012, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za ocem osumnjičenim da je ubio ćerku

Beživotno telo S.Đ. je oko 17, 15 sati pronašla njena majka u stanu na šestom spratu zgrade na Vizantijskom bulevaru br. 12 u Nišu, potvrdila je za TV5 Tamara Savić Cvetanović, portparol Višeg suda u Nišu.
“S.Đ. je usmrćena sa tri hica u grudi iz pištolja 7,65 mm. Sumnja se da je to uradio otac S.Đ. koji je u bekstvu”, rekla je Savić Cvetanović.
Tokom popodneva i večeri po kvartu su se videli policajci sa oružjem koji su tragali za osumnjičenim, ali on do kasnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << večernjih sati nije nađen.
Iako je potvrđeno da je devojka ubijena pištoljem, komšije tvrde da nisu ništa čuli, a navodno je koriščen jastuk da se pritaje hici. Tragediju je otkrila majka po povratku iz komšiluka.
Ljudi iz zgrade kažu da je porodica bila povučena, ali i da je njihov komšija bio brižan otac. Navodno je imao i dozvolu za oružje, ali to do sada niko nije zvanično potvrdio.
Kasno večeras, telo je prebačeno, kako se pretpostavlja, na Institut za sudsku medicinu.
Istražni sudija koji je izvršio uviđaj za sada nije želeo da govori o detaljima. 

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.