Posle dva trijumfa, poraz Radničkog od poslednjeg - surdulički Radnik slavio na Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Mar.2024, 16:26

Posle dva trijumfa, poraz Radničkog od poslednjeg - surdulički Radnik slavio na "Čairu"

Nisu uspeli fudbaleri niškog Radničkog da materijalizuju dva vezana trijumfa pošto su na svom terenu rezultatom 3:0 (0:0) poraženi od poslednjeplasiranog Radnika iz Surdulice kome je to druga pobeda ove sezone.

foto: Jelena Mišić Posle skoro 7 meseci, nakon trijumfa u 2. kolu Superlige, fudbaleri Radnika ostvarili su novu pobedu pošto su bili bolji od niškog Radničkog u "derbiju juga".

Posle prvog poluvremena koje je potpuno pripalo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << fudbalerima Radničkog koji nisu uspeli da pogode mrežu protivnika, gosti iz Surdulice su se "probudili" i u 56. minutu Borko Duronjić je doneo prednost Radniku (1:0).

Posle samo šest minuta isti igrač je duplirao prednost gostiju (2:0), a konačan rezultat postavio je Haris Hajdarević u 71. minutu.

I pored poraza u 23. kolu Superlige niški tim je ostao na 12. poziciji na tabeli, a ni pobeda Radniku nije donela promenu mesta pošto sa 14 bodova ostaje poslednji.

U naredom kolu Radnički igra u Pančevu protiv Železničara, a Radnik dočekuje kragujevački Radnički.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.