Posle 7 godina u nižim ligama odbojkašice iz Niša počele pripreme za Prvu ligu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Avg.2023, 08:55

Posle 7 godina u nižim ligama odbojkašice iz Niša počele pripreme za Prvu ligu

Pripreme za novu sezonu, u kojoj će nakon 7 godina igranja u nižim ligama nastupiti u drugom rangu takmičenja, počelo je 16 igračica Ženskog odbojkaškog kluba Student iz Niša. Ekipu sa klupe predvodi Mario Majcan, a predsednik kluba Vojkan Zdravković kaže da je cilj plasman na mesto na sredini tabele Prve lige.

Ekipa trenira u maloj sali hale "Čair", a nakon uspeha u Drugoj ligi odlazaka iz tima nije bilo, kaže Vojan Zdravković.

Doveli smo četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << devojke iz Niša i okoline da pojačaju konkurenciju i maltene sa svojim snagama idemo u prvoligaške borbe. Cilj ove sezone je stabilizacija kluba u ovom rangu takmičenja, upoznavanje protivnika i plasman u sredinu tabele pa ćemo na kraju sezone videti ima li uslova za povratak u elitu u narednom periodu - kaže Zdravković.

Plan priprema je napravljen, kaže Mario Majcan, trener.

U pripremnom periodu odigraćemo 7 utakmica, prijateljskih i u Kup takmičenju. Nadam se spremni dočekati početak prvenstva - kaže Majcan.

Sezona u Prvoj ligi Srbije počinje 13. oktobra, a prvak odlazi direktno u Superligu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.