Posađene sadnice za igru u hladovini

Izvor: RadioCity.rs, 18.Apr.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posađene sadnice za igru u hladovini

Prostor na Bulevaru dr Zorana Đinđića, preko puta Spomenika „Ćele Kula“ bogatiji je za oko 30 sadnica stabala „ katalpe“ i ukrasnog šiblja. Oplemenjivanje je deo kompletnog uređenja dela pored Gabrovačke reke, gde je Gradska opština Medijana postavila i dečiji mobilijar.
„Veliku smo pažnju posvetili deci ove godine. Ovaj teren je bio zloupotrebljen za parkiranje vozila, na zahtev građana sređujemo ga i činimo prijatnijim za boravak najmlađih“, kaže predsednik opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Medijana Zoran Stojanović.

Mobilijari za igru postavljeni su na deset lokacija na području opštine Medijana, kao i šest venjaka za odmor.  Pored ovoga, uređena su izletišta između tržnih centara „Roda“ i „DIS-a“ sa po tri venjaka, mobilijarima i teretanama. U planu je popravka 12 igrališta i postavljanje još nekoliko venjaka.
Takođe, planira se postavljanje dve nove česme, pored Spomenika „Ćele-Kula“ i u dvorištu Crkve „Sveti Luka“, čime će biti završen projekat „Sedamnaest česama za 17 vekova Milanskog edikta“.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.