Porodični dan u bioskopima u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Feb.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodični dan u bioskopima u Nišu

Roditelji koji žele da provedu vikend sa svojim mališanima uz nove animirane filmove poput “Lego Betmena” i “Pevajmo” mogu da posete niške bioskope “Cineplexx” i “Vilin grad”. Uz promotivne ulaznice deca će dobiti i poklon.

Porodični dan u niškom “Cineplexx”-u održaće se u nedelju 5. februara od 12 do 17 sati, kada će mališani moći da učestvuju u kreativnim radionicama koje su inspirisane likovima koji su se našli u aktuelnim animiranim filmovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Vikend za porodicu se održava i u “Vilinom gradu” 4. i 5. februara od 10 do 16 sati. Zainteresovani mogu da preuzmu Porodičnu karticu koja je besplatna i omogućava popust na ulaznice za dečije filmove i gratis kokice.

Uz svaku kupljenu kartu u pomenutim bioskopima posetioci će dobiti poklon časopis “Pepin zabavnik” ili “Mali Politikin zabavnik”. Moći će i pretpremijerno da pogledaju novi film o Lego Betmenu. Animirani film mogu da gledaju i stariji; foto: promo Cineplexx

U ovom filmu ćemo pratiti Betmena, koji mora da napustiti samotnjačku ulogu i da nauči da radi u timu, jer njegovom omiljenom gradu preti Džoker u najopasnijoj zaveri do sad - kažu organizatori.

Na repertoaru će biti i filmovi za najmlađe “Pevajmo”, “Maša i Medved”, “Snežna kraljica 3” i “Vajana”.

Karte za Porodični dan su u prodaji na blagajni bioskopa “Cineplexx”, a ostale informacije možete naći na njihovom sajtu.

U prodaji su i karte za Porodični vikend u “Vilinom gradu”, a dodatne informacije možete pronaći na njihovom sajtu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.