Poraz vaterpolista Naisa i u Kotoru

Izvor: JužneVesti.com, 16.Nov.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz vaterpolista Naisa i u Kotoru

Ni u petom kolu Jadranske A2 lige vaterpolisti niškog Naisa nisu uspeli da osvoje bodove pošto su u Kotoru poraženi od Primorca rezultatom 11:7 (3:1, 3:1, 2:2, 3:3).

Domaćin je poveo sa 3:0, a do prvog gola Nais je došao u finišu prve četvrtine preko Uroša Vasića.

Početkom druge četvrtine Nais je ostao bez kapitena Nemanje Šilja koji je isključen sa pravom zamene. Primorac je postigao još tri gola, a Stanimirović je dao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << drugi gol za nišku ekipu.

U drugom poluvremeni bila je drugačija slika. Golovima Budurina i Živića ekipa Naisa smanjila je zaostatak na 3 gola (7:3), ali je Saveljić trećim pogotkom na meču vratio plus 4 pred početak poslednje deonice.

Igrač Naisa Matija Milošević je postigao tri gola u poslednjoj četvrtini, a protivnik je sa 3 gola uzvratio i na kraju je slavio sa 11:7.

Niški vaterpolisti će u narednom kolu ugostiti pretposlednji Kataro koji ima samo bod.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.