Poraz Naise na startu priprema

Izvor: JužneVesti.com, 22.Avg.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Naise na startu priprema

U prvoj kontrolnoj utakmici rukometašice Naise iz Niša izgubile su rezultatom 21:19 (13:10) od druge ekipe Vardara u hali Čair.

Na početku meča niške igračice su promašile dva sedmerca, pa su Makedonke povele sa 3:0. Prvi gol Naisa je postigla tek u 10. minutu preko Teodore Zdravković.

Domaće igračice su uspevale da se približe na gol zaostatka, ali ne i da izjednače u prvom delu igre. Rezultat na poluvremenu bio je 13:10 za Vardar 2.

U drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poluvremenu na golu Naise bila je Milena Petković koja je u prvom minutima drugog dela odbranila 2 sedmerca i upisala još 3 odbrane zaredom.

U 47. minutu niške igračice su prvi put izjednačile (16:16), a potom i povele sa 18:17.

Mogle su Naisine rukometašice da uvećaju prednost na 2 gola razlike, ali su nakon pogrešnog dodavanja Hristine Nedeljković gošće izjednačile i postigle još 2 gola za pobedu od 21:19.

Sudije: Nikola Vasilijić i Dušica Đorđević (Niš).

Sedmerci: Naisa 4(1), Vardar 2 9(6).

NAISA: Kačarević, Petković, Marković 2(1), Petrović 2, Nedeljković 6, N. Mitrović, T. Zdravković 4, J. Zdravković, Pešić 1, Tanasković 1, M. Mitrović 1, Vučković, Dimitrijević, Filipović 1, Kričak, Stefanović, Nikolić 1.

VARDAR 2: Ladeva, Mladenovska, Petrovska, Prlenda 4, Trpkovska, Gaikidova 5(4), Nikolovska, Cankulovska, Bojadžiska, Manevska 1, Todorovska 3(2), Nolevska, Miševska 3, Angelova, Giceva 4, Đina, Belmezova 1.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.