Popusti i povoljnosti za trudnice i porodilje

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popusti i povoljnosti za trudnice i porodilje

Besplatni treninzi u fitnes centrima, besplatne karte za koncerte i pozorište, kao i popusti za šišanje i pranje veša neke su od pogodnosti koje mogu da imaju trudnice i porodilje iz niške Opštine Medijana.

Reč je o akciji koju su, kako kažu u Opštini, podržali niški privrednici i neke od kulturnih ustanova, a pravo na ove povoljnosti imaće trudnice od petog meseca trudnoće i porodilje do godinu dana nakon porođaja.

Trudnice i porodilje moći će da 3 meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << besplatno koriste usluge pojedinih teretana i fitnes centara, da dobiju besplatne karte za određene koncerte Niškog simfonijskog orkestra i pojedine predstave Narodnog pozorišta, a imaće i besplatan ulaz u objekte Narodnog muzeja.

Imaće i 30 odsto popusta za pranje veša u nekim perionicama, kao i 50 odsto popusta za šišanje i pedikir u frizerskim i kozmetičkim salonima koji su prijatelji akcije.

U Opštini Medijana kažu da je potrebno da se uz nalaz lekara i ličnu kartu trudnica legitimiše kada koristi ove usluge.

Pre toga obavezno treba pozvati telefonom prijatelja akcije i sa njim dogovoriti termin korišćenja usluga - saopštili su iz Opštine.

Kako navode u Opštini Medijana ovo je jedna od akcija kojom žele da “stimulišu mlade ljude da stvaraju potomstvo i olakšaju materijalni položaj prilikom podizanja dece”, što je i predviđeno usvojenim Akcionim planom za podsticaj rađanja.

Spisak fitnes centara i teretana, frizerskih i kozmetičkih salona i perionica veša koji daju pogodnosti objavljen je na Fejsbuk strani GO Medijana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.