Popust od 50% na članarinu u niškoj biblioteci uoči Svetskog dana knjige

Izvor: JužneVesti.com, 17.Apr.2024, 11:09

Popust od 50% na članarinu u niškoj biblioteci uoči Svetskog dana knjige

Povodom 23. aprila, Svetskog dana knjige i autorskih prava, Narodna biblioteka "Stevan Sremac“ će godišnju članarinu za decu i odrasle naplaćivati po upola nižoj ceni.
Od 20. do 30. aprila godišnja članarina za korišćenje svih fondova Biblioteke iznosiće 350 dinara, dok će za korišćenje samo fonda Odeljenja knjige za decu članarina iznositi 150 dinara.
Iz Biblioteke ističu da oni koji nisu u mogućnosti da dođu do njihovih odeljenja tih dana, mogu da u tom periodu uplate ove niže iznose članarine, a da priznanicu daju na uvid i nekog drugog dana....

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sombor: Povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“ organizuje predstavljanje romana Abhaja (Akademska knjiga, 2023) Borislava Čičovačkog, u utorak 23. aprila 2024. godine.

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Apr.2024, 09:24

SOMBOR- Borislav Čičovački (Sombor, 1966), pisac, libretista, muzički umetnik, muzikolog i redovni profesor oboe i kamerne muzike na Filološko – umetničkom fakultetu u Kragujevcu. U Holandiji je publikovao jedanaest knjiga proze. Na srpskom jeziku do sada su objavljene njegove četiri knjige....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.